Brussel·les proposa un fons de 750.000 milions d’euros per rellançar l’economia

Gentiloni defensa que el fons representa un "punt d'inflexió per fer front a una crisi sense precedents"

Publicitat

La Comissió Europea proposa un fons de reconstrucció de 750.000 milions d’euros per rellançar l’economia europea després de la crisi provocada per la covid-19. Segons ha avançat l’eurocomissari d’Economia, Paolo Gentiloni, el fons que planteja l’executiu europeu suposa un “punt d’inflexió per fer front a una crisi sense precedents”. Gentiloni ha anunciat la xifra a través d’una piulada abans que la presidenta de la Comissió, Ursula von der Leyen, presenti oficialment la proposta per al fons i el nou pressupost europeu a l’Eurocambra. En la seva intervenció a la cambra, Von der Leyen detallarà a quins programes van destinats els recursos i com proposa aconseguir el finançament.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca