El Parlament atorgarà la Medalla d’Honor en la categoria d’or als professionals sanitaris

La Mesa ho ha acordat per unanimitat en reconeixement a la seva "tasca extraordinària" durant la pandèmia

Publicitat

El Parlament atorgarà la Medalla d’Honor en la categoria d’or als i les professionals del sistema de salut de Catalunya. La Mesa ho ha acordat per unanimitat en reconeixement a “la tasca extraordinària duta a terme per les persones que treballen al sistema de salut de Catalunya amb motiu de la pandèmia del coronavirus”. Així mateix, l’acord també destaca que “els esdeveniments viscuts han evidenciat, més que mai, que la sanitat pública universal i de qualitat és una eina essencial del país”. I el text remarca “la necessitat de vetllar per garantir-ne els recursos i les polítiques que permetin el seu millor funcionament, en les millors condicions per als seus professionals”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca