Lastra assegura que el PSOE no ha parlat “mai” d’eliminar completament la reforma laboral

L'acord parlamentari amb EH Bildu i Unides Podem tan sols pretén canviar-ne els "aspectes lesius" i no pas derogar-la íntegrament

La portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, Adriana Lastra, ha assegurat aquest dijous que els socialistes no han parlat “mai” d’eliminar per complet la reforma laboral perquè, segons ha explicat, “no es pot deixar el BOE en blanc” en matèria laboral.

Publicitat

En una entrevista a La Sexta, Lastra ha assenyalat que no tindria sentit eliminar alguns dels aspectes que inclou la reforma laboral del Partit Popular, com la formació professional, la regulació dels permisos retribuïts recuperables o el teletreball.

Així, la portaveu socialista ha coincidit amb les declaracions del secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos, que ha explicat que l’acord parlamentari amb EH Bildu i Unides Podem tan sols pretén canviar-ne els “aspectes lesius” i no pas derogar-la íntegrament.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes