Bildu li treu ferro a la ganivetada de Sánchez sobre la reforma laboral

Mertxe Aizpurua diu que la confiança amb els socialistes segueix intacte

La portaveu de Bildu al Congrés, Mertxe Aizpurua, ha relativitzat la matisació del PSOE sobre la derogació de la reforma laboral pactada amb el seu grup a canvi de l’abstenció a l’estat d’alarma. En una entrevista a Rac 1, Aizpurua atribueix les declaracions dels socialistes de la passada matinada als “temps” de la reforma i a la manera com s’han de fer els canvis. És a dir, que creu que la matisació fa referència a una qüestió de forma i no de fons. En aquest sentit, la diputada coincideix que la reforma laboral no es pot derogar “de la nit al dia” i que s’ha de fer “a poc a poc” per no deixar desprotegits els treballadors. I ha afegit que la confiança amb el PSOE segueix intacte.

Publicitat

La portaveu de Bildu assegura que la derogació de la reforma laboral no es pot fer de manera exprés i creu que la matisació dels socialistes fa referència a això i no al fons de la reforma pactada. En aquest sentit, ha afegit que no creu que el document de l’acord sigui “paper mullat” i s’ha mostrat convençuda que s’arribarà a bon port.

I és que, segons Aizpurua, l’important és com acaba la derogació de la reforma laboral i ha relativitzat les matisacions del PSOE de les últimes hores. De fet, fins i tot ha considerat positiu que es clarifiquin les coses.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes