El deute públic espanyol assoleix el rècord de 1.224.243M€ en plena pandèmia

Les dades oficials del Banc d'Espanya indiquen un augment de 22.473 milions respecte al febrer

Publicitat

El deute públic de l’Estat espanyol va assolir el mes de març la xifra rècord de 1.224.243 milions d’euros, segons les dades del Banc d’Espanya publicades aquest dimarts. La xifra suposen un augment de 22.473 milions d’euros respecte al mes de febrer, quan el deute públic era de 1.201.770 milions d’eros. El deute de les comunitats autònomes era al tancar el març de 297.852 milions d’euros.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca