Batlle no preveu multar les persones que no portin mascareta si l’incompliment no és “escandalós”

"Esperem que no s'hagi de fer ús del règim sancionador a menys que es produïssin situacions molt escandaloses de posar en perill els criteris de salut"

Publicitat

El tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, no preveu aplicar el règim sancionador a les persones que no portin mascareta si l’incompliment no és “escandalós”. En roda de premsa, Batlle ha recordat que cal veure com es desenvolupa la norma, però en tot cas ha indicat que hi ha una “franja d’interpretació” quan es diu que s’ha d’utilitzar màscara si no es pot mantenir la distància de seguretat. “És un concepte subjectiu que haurem d’anar adequant. Les indicacions que tenen la Guàrdia Urbana i els Mossos és molta informació i molt acompanyament”, ha explicat el tinent d’alcaldia, que ha fet una apel·lació a la responsabilitat individual i col·lectiva.

“Esperem que no s’hagi de fer ús del règim sancionador a menys que es produïssin situacions molt escandaloses de posar en perill els criteris de salut”, ha dit Batlle.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca