Trump titlla Obama d'”incompetent” i “corrupte”

Obama va qualificar la gestió de l'actual president de "desastre caòtic absolut"

Publicitat

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha tornat a respondre aquest diumenge a les crítiques del seu antecessor a la Casa Blanca, Barack Obama, sobre la seva gestió de la pandèmia del nou coronavirus i l’ha qualificat d'”incompetent” i “corrupte”.

“Mireu, ell era un president incompetent, és tot el que puc dir. Terriblement incompetent”, ha dit el president nord-americà durant una entrevista de la cadena Fox News, en la qual ha tornat a defensar la seva gestió de la crisi sanitària.

No obstant això, a través de Twitter, ha afegit que “l’administració Obama és una de les més corruptes i incompetents de la història dels Estats Units”, i ha remarcat que si ell és a la Casa Blanca és gràcies a l’expresident demòcrata i l’actual candidat a la Presidència Joe Biden.

Aquest dissabte, Obama va tornar a criticar Trump i el seu equip després d’afirmar que “ni tan sols miren de fer veure que saben què fan”, durant un discurs per teleconferència sobre els avanços educatius de la comunitat negra al país.

Publicitat

No és la primera vegada que Obama critica Trump, fa uns dies va qualificar la gestió de l’actual president de “desastre caòtic absolut”, i el va acusar d'”egoista” i de mantenir una actitud “tribal” que “repercuteix en la vida dels nord-americans”.

Durant l’entrevista, el president Trump també ha acusat la Xina de negligència, perquè “podria haver controlat el virus”, i els ha culpat d’haver estès la pandèmia: “No van deixar entrar ningú, però sí sortir cap a altres països”. “Europa és un desastre, mireu Rússia, viu moments difícils”.

Així mateix, el magnat ha anunciat que no tenen previst renegociar amb el gegant asiàtic la fase 1 de l’acord comercial que van signar a començament d’any i ha dit que malgrat tenir “una molt bona relació” amb el president xinès, Xi Jinping, “ara mateix” no vol parlar amb ell.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca