La Generalitat destina un milió d’euros a dotar al sector pesquer d’EPI

El seu objectiu és facilitar la compra d'EPI i inversions als centres de treball

Publicitat

La Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat ha convocat unes ajudes extraordinàries d’un milió d’euros per dotar al sector pesquer d’equips de protecció individual (EPI) davant el Covid-19.

Segons ha informat el departament dirigit per Teresa Jordà aquest dilluns en un comunicat, aquestes ajudes estan confinanciades en un 75% pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca (Femp), i les operacions se subvencionaran amb un màxim de 50.000 euros per beneficiari.

El seu objectiu és facilitar la compra d’EPI i inversions als centres de treball per garantir una distància adequada entre els treballadors i reduir les possibilitats de contagi per coronavirus.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca