La Generalitat destina un milió d’euros a dotar al sector pesquer d’EPI

El seu objectiu és facilitar la compra d'EPI i inversions als centres de treball

La Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat ha convocat unes ajudes extraordinàries d’un milió d’euros per dotar al sector pesquer d’equips de protecció individual (EPI) davant el Covid-19.

Publicitat

Segons ha informat el departament dirigit per Teresa Jordà aquest dilluns en un comunicat, aquestes ajudes estan confinanciades en un 75% pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca (Femp), i les operacions se subvencionaran amb un màxim de 50.000 euros per beneficiari.

El seu objectiu és facilitar la compra d’EPI i inversions als centres de treball per garantir una distància adequada entre els treballadors i reduir les possibilitats de contagi per coronavirus.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes