El País Valencià demanarà la setmana que ve passar a la Fase 2

La consellera de Sanitat demana "coresponsabilitat" i que no "s'abaixi la guàrdia" per poder fer aquest pas

Publicitat

La Generalitat valenciana demanarà la setmana que ve passar a la Fase 2 de la desescalada per la pandèmia de la covid-19. Així ho ha anunciat en una roda de premsa telemàtica aquest dissabte al migdia la consellera de Sanitat, Ana Barceló, que ha condicionat la petició al comportament del virus en els pròxims set dies. Les dades que ha detallat avalen la seva demanda, ja que els ingressos a les UCI han baixat en un 50% i els hospitalaris en un 44%. La voluntat de l’executiu valencià és que la desescalada es faci a les províncies en bloc i no per departaments de salut com es va fer la setmana passada. Barceló ha demanat a la població “corresponsabilitat” i no “abaixar la guàrdia” perquè aquesta setmana serà “decisiva”.

La consellera de Sanitat s’ha felicitat per la transició de la Fase 1 i ha agraït l’esforç als professionals i a la ciutadania”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca