Sanitat copia la proposta catalana de la fase 0,5 per a Madrid

La comunitat manté la petició per passar a la fase 1 i diu que compleix els requisits

Publicitat

El Ministeri de Sanitat ha proposat a la comunitat de Madrid una relaxació de les mesures de la fase 0. El que a la pràctica suposaria passar a la fase 0,5, la mateixa que el Govern ha demanat per a Barcelona i l’àmbit metropolità. El Ministeri ja va rebutjar la setmana passada el progrés a la fase 1 de la comunitat, que ho ha tornat a demanar aquesta setmana convençuda que compleix els criteris. Sanitat, en canvi, considera que encara no es donen les condicions per permetre que pugui avançar. Fonts de de la conselleria de Sanitat de la comunitat asseguren que la situació de Madrid no és la mateixa que la de Barcelona i que compleixen tots els requisits establerts per passar a la fase 1.

Per tant, diuen, una fase intermèdia seria una “decisió per part del Ministeri discrecional i sense raons tècniques”.

La decisió es prendrà aquesta tarda a la reunió interterritorial i es comunicarà oficialment cap a les set de la tarda en roda de premsa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca