Marlasca demana que la crítica “legítima” contra la Moncloa no posi en risc la salut pública

l ministre d'Interior assegura que no hi ha cap dret fonamental que estigui suspès amb l'estat d'alarma

Publicitat

El ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha fet una crida a la responsabilitat ciutadania perquè la crítica “legítima” contra l’actuació del govern espanyol no posi en risc la salut pública. En una entrevista a la Ser aquest divendres al matí, el ministre ha subratllat que, si hi ha un dret fonamental que cal afrontar actualment, és el de la salut pública, i ha insistit que no hi ha cap altre dret que estigui suspès a partir de l’aplicació del reial decret de l’estat d’alarma pel coronavirus. Marlaska s’ha referit així a la manifestació de desenes de persones dimecres al carrer Núñez de Balboa -al barri madrileny de Salamanca- amb banderes espanyoles per protestar contra la gestió del govern espanyol de la crisi de la covid-19.

En referència indirecta a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, el ministre ha demanat als polítics que no facin una crida a cap altra cosa que no sigui “complir la normativa pròpia de la situació excepcional i extraordinària”, per garantir la salut de tothom. Ayuso va defensar les protestes: “Aquests veïns s’arruïnaran pel PSOE”.

Els manifestants de Salamanca van demanar la dimissió del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i malgrat la concentració de persones no es va produir cap intervenció per part de la policia.

Per altra banda, Marlaska també ha assegurat que des de fa dies que es pren la temperatura a tots els passatgers d’avions que aterren a Espanya.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca