Cs es vol postular com un aliat fiable de Sánchez

"Tot el que Cs pugui fer per evitar que ERC o Podem marquin el rumb del país, serà positiu"

Publicitat

La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ha declarat aquest divendres que la seva formació està disposada a parlar amb Pedro Sánchez, i ha indicat que en cap moment li ha comunicat que vulgui prorrogar un mes l’estat d’alarma perquè, si es fes, hauria de ser 15 dies.

“El govern no ha donat explicacions de què farà i a mi Pedro Sánchez no m’ha demanat 30 dies. Jo crec que si es fa, hauria de ser de 15 dies i explicant-ne molt bé les condicions”, ha argumentat Arrimadas en una entrevista a Telecinco que ha recollit Europa Press.

En relació amb l’acostament de l’executiu a ERC, ha assenyalat que “és una mala notícia que depengui dels partits nacionalistes, però és evident que si es fa és perquè Sánchez ho vol”. “Tot el que Cs pugui fer per evitar que ERC o Podem marquin el rumb del país, serà positiu”, ha explicat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca