Torra compleix 2 anys de la seva investidura

"He procurat exercir el càrrec amb dignitat i honestedat"

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, compleix aquest dijous dos anys des que va ser investit al Parlament com a president. “He procurat exercir el càrrec amb dignitat i honestedat, pensant sempre en les persones. Vaig acabar el discurs amb “Per Catalunya i per la vida” i una cita de Vinyoli. I ho repeteixo avui, encara més fort”, ha manifestat a través del seu compte de Twitter. El 14 de maig del 2018 Torra va ser investit cinc mesos després de les eleccions i després que JxCat plantegés la candidatura de Carles Puigdemont, Jordi Sànchez i Jordi Turull a la presidència de la Generalitat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca