Canet Rock s’ajorna al 3 d’octubre amb el mateix cartell

El festival ja havia venut totes les entrades pel mes de juliol

La setena edició del Canet Rock es farà finalment el dissabte 3 d’octubre. L’organització ha pres la decisió degut a la previsió de restriccions que pugui haver més enllà del mes de juny, fins on arriba l’actual ple de desecalada del govern espanyol. Fa pocs dies, el ministre de Cultura, José Manuel Rodriguez Uribes, va dir que encara calia “esperar” per decidir si es podrien celebrar festivals aquest estiu, però la majoria d’ells ja han optat per ajornar o suspendre l’edició d’enguany. En el cas del Canet Rock, que ja havia venut totes les entrades pel 4 de juliol, el canvi de dates no suposarà un canvi de cartell. L’organització assegura que sobre l’escenari del pla d’en Sala hi haurà els mateixos artistes que hi hauria hagut a l’estiu.

Publicitat

En aquest sentit, artistes com Manel, Oques Grasses, Doctor Prats, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra o Miki Núñez traslladaran la seva actuació del 4 de juliol al 3 de novembre, en una edició que forçosament serà diferent a les viscudes fins ara, en ple estiu i en un ambient de barrets, tovalloles, mànigues curtes i força calor.

A més del canvi de fisonomia, en la nova edició del festival l’organització prioritzarà igualment la salut del públic i dels treballadors i explica que s’aplicaran les mesures necessàries per garantir la seguretat sanitària. “Equip i artistes treballen per fer del Canet Rock 2020 el més especial de tots”, exclamen a través d’un comunicat.

Pel que fa al retorn d’entrades, l’organització garanteix la devolució dels imports a totes aquelles persones que els sigui impossible assistir en la nova data. Els assistents tenen fins l’1 d’agost per retornar-les i a partir de llavors es tornaran a posar a la venda. Fonts de la organització, però, expliquen que no s’espera un elevat volum de devolucions.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca