JxCat esquiva el debat electoral: “No és moment d’eleccions”

"No estem en un escenari habitual de joc polític. Hi ha lògiques absolutament diferents"

Publicitat

El portaveu de JxCat en el Parlament, Eduard Pujol, ha aparcat aquest dimecres el debat electoral i ha demanat responsabilitat perquè, al seu judici, ara toca centrar-se a abordar la crisi sanitària pel coronavirus així com en la cerca de solucions per a la reconstrucció social i econòmica de la societat.

“No és moment d’eleccions. No estem en un escenari habitual de joc polític. Hi ha lògiques absolutament diferents. És moment de centrar-nos a cercar solucions”, ha defensat en roda de premsa, després que ERC, soci de Govern, hagi demanat que es convoquin i també els partits de l’oposició.

Per a Pujol, cal centrar-se a afrontar els reptes derivats del coronavirus a curt, mitjà i llarg termini, i “això requereix grans dosis de responsabilitat i generositat, per la qual cosa sense ànim de polèmica, és moment de governar bé”.

Sobre si preveuen que el Tribunal Suprem marcarà la convocatòria de les eleccions en cas d’inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, Pujol ha assegurat que el president analitza les informacions i escenaris possibles “i prendrà les decisions que consideri més oportunes”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca