JxCat esquiva el debat electoral: “No és moment d’eleccions”

"No estem en un escenari habitual de joc polític. Hi ha lògiques absolutament diferents"

El portaveu de JxCat en el Parlament, Eduard Pujol, ha aparcat aquest dimecres el debat electoral i ha demanat responsabilitat perquè, al seu judici, ara toca centrar-se a abordar la crisi sanitària pel coronavirus així com en la cerca de solucions per a la reconstrucció social i econòmica de la societat.

Publicitat

“No és moment d’eleccions. No estem en un escenari habitual de joc polític. Hi ha lògiques absolutament diferents. És moment de centrar-nos a cercar solucions”, ha defensat en roda de premsa, després que ERC, soci de Govern, hagi demanat que es convoquin i també els partits de l’oposició.

Per a Pujol, cal centrar-se a afrontar els reptes derivats del coronavirus a curt, mitjà i llarg termini, i “això requereix grans dosis de responsabilitat i generositat, per la qual cosa sense ànim de polèmica, és moment de governar bé”.

Sobre si preveuen que el Tribunal Suprem marcarà la convocatòria de les eleccions en cas d’inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, Pujol ha assegurat que el president analitza les informacions i escenaris possibles “i prendrà les decisions que consideri més oportunes”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca