El Gobierno respondrà la petició d’Amnistia d’alliberar a Cuixart i Sànchez?

Torra demana a Pedro Sánchez que es mulli

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha preguntat aquest dimecres al Govern central de Pedro Sánchez quin resposta té l’informe d’Amnistia Internacional que demana alliberar al president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i a l’expresident de l’ANC Jordi Sànchez.

En una publicació en el seu compte de Twitter recollida per Europa Press, ha afirmat que el Govern central “segueix vulnerant els drets fonamentals” en mantenir a la presó a Cuixart i Sànchez, malgrat que Amnistia Internacional reclama el seu alliberament després que el Tribunal Constitucional (TC) hagi admès a tràmit els recursos d’empara presentats pels condemnats per el 1-O.

“El Govern espanyol segueix vulnerant els drets fonamentals. Quin govern progressista manté a la presó a líders civils i polítics, lluitadors per la llibertat? Quina resposta té el PSOE i Podem/Comuns a la petició d’Amnistia Internacional?”, ha preguntat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca