Barcelona seguirà esperant

El Govern proposa que Girona, Lleida i Catalunya central passin a fase 1

Publicitat

El comitè tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) ha proposat el Govern central que les regions sanitàries de Girona, Lleida i Catalunya central passin a la fase 1 dilluns que ve.

Així ho ha anunciat en roda de premsa telemàtica la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, acompanyada del secretari de Salut Pública, Joan Guix, que ha dit que a les regions de Barcelona, Metropolitana Nord i Metropolitana Sud els toca seguir treballant per fer “una proposta” de cara al dilluns.

D’aquesta forma, les regions sanitàries de Girona, Lleida i Catalunya central passarien a la mateixa fase en la qual ja es troben Alt Pirineu i Aran, Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre des d’aquest passat dilluns.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca