Albiol critica que Colau “fiqui els nassos on no li correspon”

"L'alcaldessa de Barcelona deu estar molt avorrida per opinar sobre un municipi que no és el seu"

Publicitat

El nou alcalde de Badalona (Barcelona), Xavier García Albiol, ha criticat que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, “fiqui els nassos on no li correspon”, en haver instat als grups municipals a realitzar una moció de censura contra ell.

“L’alcaldessa de Barcelona deu estar molt avorrida per opinar sobre un municipi que no és el seu. Segur que entre tots els membres de l’Ajuntament li poden trobar feina perquè es preocupi per la seva ciutat, que bastant feina té”, ha assegurat Albiol en una entrevista en Catalunya Ràdio aquest dimecres recollida per Europa Press.

Albiol va recuperar aquest dimarts l’Alcaldia de Badalona ja que cap altre candidat va aconseguir reunir els 14 vots de la majoria absoluta del ple, i la resta de grups municipals va estar negociant fins a l’últim moment per tractar d’evitar que Albiol fos alcalde, però finalment no va haver-hi acord entre el PSC i Guanyem.

El recentment nomenat alcalde ha explicat que no acaba d’entendre la situació, ja que en 2008 el PSC va dir que “per cap raó farien alcaldessa a la candidata de Guanyem”, després del que ha qualificat el ple d’aquest dimarts d’insòlit i inesperat.

Publicitat

Ha afirmat que per governar la ciutat cercarà pactes amb el PSC i amb la resta de formacions polítiques, i ha assenyalat que en els partits d’esquerres i independentistes de la ciutat hi ha “problemes interns” que hauran de resoldre.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca