El Govern estudia un protocol per a les manifestacions per evitar la propagació

"La gent té dret a manifestar-se, però haurà de ser d'una forma diferent a fins ara"

El conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha explicat aquest dimarts que el departament treballa en “una proposta que garanteixi que no hi hagi propagacions” de coronavirus en les manifestacions fins que es trobi una vacuna per a la malaltia.

Publicitat

En roda de premsa telemàtica al costat de les conselleres Alba Vergés i Meritxell Budó, Buch ha explicat que tots els departaments han presentat propostes al comitè del pla d’emergències Procicat per al retorn al funcionament de cada àmbit, com biblioteques, centres educatius i empreses.

La seguretat i l’ordre públic recauen en la Conselleria d’Interior, i Buch ha explicat que el seu departament estudia propostes que s’ajustin al pla de desconfinament en matèria de manifestacions i protestes al carrer.

“La gent té dret a manifestar-se, però haurà de ser d’una forma diferent de fins ara”, ha explicat en preguntar-se-li com preveu que siguin convocatòries com la Diada de el 11 de setembre i el 12 d’octubre.

En preguntar-se-li, no ha puntualitzat si la proposta amb què treballen contempla diferents mesures en funció de la fase de desconfinament o de la pandèmia a cada moment, i ha emplaçat a esperar que s’acabi la proposta i es faci pública per conèixer els detalls.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca