L’alcaldessa accidental de Badalona proposa seguir fins a tenir un candidat de consens d’esquerres

"Si hi hagués un acord polític per a l'Alcaldia, Badalona en Comú Podem formaria part d'aquest i ho votaria favorablement en el ple"

Publicitat

L’alcaldessa accidental de Badalona (Barcelona), Aïda Llauradó (Badalona en Comú), ha proposat aquest dilluns prorrogar el seu càrrec perquè els partits d’esquerres tinguin “més temps per negociar i evitar que Xavier García Albiol (PP) sigui alcalde”.

Així ho expliquen en un comunicat mancant un dia perquè se celebri el ple d’investidura, sense que de moment hi hagi un candidat de consens davant “la incapacitat política dels grups de progrés” per aconseguir un acord de consens.

Per això, Badalona en Comú aposta per prorrogar l’Alcaldia accidental de Llauradó, investint a la primera tinent d’alcalde, perquè s’aconsegueixi un acord “ampli, de govern i d’Alcaldia, i després d’això, fer el relleu per investir el nou alcalde o alcaldessa”.

“Si hi hagués un acord polític per a l’Alcaldia, Badalona en Comú Podem formaria part d’aquest i ho votaria favorablement en el ple”, destaquen, assegurant que Llauradó es compromet a passar el relleu quan hi hagi un candidat de consens.

Publicitat

Així, demanen a la resta de forces d’esquerres que actuïn amb generositat i responsabilitat i treballin per aconseguir un acord de consens “ampli i dialogat, sense la urgència que imposa haver-ho de fer abans del ple del dimarts”.

“Actualment no hi ha un acord sobre la taula, això significa que Albiol és alcalde, i no ho hem de permetre en cap cas. Si això és així serà responsabilitat dels que no han fet possible un acord”, ha resolt Llauradó.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca