L’alcaldessa accidental de Badalona proposa seguir fins a tenir un candidat de consens d’esquerres

"Si hi hagués un acord polític per a l'Alcaldia, Badalona en Comú Podem formaria part d'aquest i ho votaria favorablement en el ple"

L’alcaldessa accidental de Badalona (Barcelona), Aïda Llauradó (Badalona en Comú), ha proposat aquest dilluns prorrogar el seu càrrec perquè els partits d’esquerres tinguin “més temps per negociar i evitar que Xavier García Albiol (PP) sigui alcalde”.

Publicitat

Així ho expliquen en un comunicat mancant un dia perquè se celebri el ple d’investidura, sense que de moment hi hagi un candidat de consens davant “la incapacitat política dels grups de progrés” per aconseguir un acord de consens.

Per això, Badalona en Comú aposta per prorrogar l’Alcaldia accidental de Llauradó, investint a la primera tinent d’alcalde, perquè s’aconsegueixi un acord “ampli, de govern i d’Alcaldia, i després d’això, fer el relleu per investir el nou alcalde o alcaldessa”.

“Si hi hagués un acord polític per a l’Alcaldia, Badalona en Comú Podem formaria part d’aquest i ho votaria favorablement en el ple”, destaquen, assegurant que Llauradó es compromet a passar el relleu quan hi hagi un candidat de consens.

Així, demanen a la resta de forces d’esquerres que actuïn amb generositat i responsabilitat i treballin per aconseguir un acord de consens “ampli i dialogat, sense la urgència que imposa haver-ho de fer abans del ple del dimarts”.

“Actualment no hi ha un acord sobre la taula, això significa que Albiol és alcalde, i no ho hem de permetre en cap cas. Si això és així serà responsabilitat dels que no han fet possible un acord”, ha resolt Llauradó.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca