El Govern de Colau demana a ERC i JxCat no tenir en compte el concert

"Espero que no usin això per escapar-se de la responsabilitat que tenim tots per impulsar la ciutat"

Publicitat

El regidor de Presidència i Pressupost de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha demanat a ERC i JxCat no usar el concert suspès ‘Ens en sortirem’ per “escapar-se” dels acords que necessitarà la ciutat per afrontar la sortida de la crisi pel Covid-19.

Ho ha dit en la sessió extraordinària que s’ha celebrat aquest dilluns de la Comissió de Presidència pel concert que anava a celebrar-se des de terrasses i balconades impulsat per Mediapro i El Terrat, i que finalment va ser suspès després d’una polèmica pels diners públics que s’anava a invertir.

“Espero que no usin això per escapar-se de la responsabilitat que tenim tots per impulsar la ciutat”, ha advertit Martí, que ha assegurat que els grups de l’oposició demanen al Govern municipal més documentació sobre el concert de la qual existeix.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes