QUIET’S? | Carla Step

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Deu preguntes i deu respostes per saber qui és què

Carla Step o la fotògrafa en calma. L’artista capta de manera autèntica la respiració de la intimitat, aquell instant de confort, complicitat i confiança. Que fugaç ella el fa etern amb la seva mirada, similar al moviment de l’onada que pacient torna a la mar després d’haver alliberat l’escuma. Amb aquesta delicadesa l’entrevistem per entendre d’on neix aquesta tendresa:

Captura de pantalla del seu compte d’Instagram

Quina consideres que és la teva primera obra?

És difícil de respondre a això perquè considero que no va haver-hi una primera sinó moltes primeres obres en diferents moments, però si he d’escollir la primera imatge que vaig fer i immediatament em va fer sentir quelcom a l’estómac, aquesta és una en la que apareixen tres amigues meves d’esquenes ballant amb els seus braços alçats i creant unes siluetes precioses.

- Publicitat -

La teva cita preferida? De qui és?

“Beauty, no doubt, does not make revolutions. But a day will come when revolutions will have need of beauty”, d’Albert Camus, The Rebel

De quin color i en quin to visualitzes els records?

Blau, verd i groc. Mar, bosc i sol.

Quina escena cinematogràfica t’ha marcat més?

Totes les escenes d”Eternal Sunshine of the Spotless mind” però sobretot les que ocorren a la platja. Em fascina la forma en què dialoguen el paisatge i els seus sentiments durant tota la pel·lícula.

Quin és el teu objectiu a la vida? Quin és el sentit de la vida?

El meu objectiu a la vida és ser feliç. I per ser-ho només necessito una cosa: sentir amor. Per la vida, per un mateix, pels que et rodegen, per aquest meravellós planeta on habitem.

En el cas de viure una apocalipsi i et donessin l’oportunitat de recrear una societat, quinx famosx t’acompanyaria?

Alicia Keys.

Tria una característica que admiris de la humanitat

Ballar. A vegades quan veig a algú ballar intento abstreure’m i pensar com de curiós i insòlit és que haguem desenvolupat aquesta pràctica. Hi ha quelcom profund que ens porta a moure’ns al so de la música i és meravellós.

Quina cançó cantaries en un karaoke sense parar?

Stand by me – Ben E King

Ens comparteixes una mania curiosa?

No m’agrada la fruita.

Què penses del nudisme?

Admiro molt a qui se senten còmodes despullades i m’encantaria viure en una societat que deixés de censurar i sexualitzar els cossos.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca