Bolsonaro només donarà a conèixer la seva prova diagnòstica de covid-19 si ho exigeix la justícia

Diu que dissabte cometrà un crim, perquè té pensat celebrar una barbacoa a casa amb 30 persones

Publicitat

El president del Brasil, Jair Bolsonaro, ha assegurat aquest divendres que farà pública la prova que li van fer per detectar si tenia covid-19, i que en principi va donar negatiu, si així ho exigeix la justícia en última instància, després que alguns mitjans i autoritats ho hagin sol·licitat.

“Si perdem en última instància, les mostro sense cap problema”, ha dit Bolsonaro, segons ha informat el diari ‘Estadao’, que juntament amb el Parlament ho ha reclamat davant la justícia per l’alt nombre de contagis d’alguns dels membres del govern, després d’una visita oficial als Estats Units (EUA).

L’últim membre de l’equip de Bolsonaro a donar positiu va ser el seu portaveu, el general Otávio Rêgo Barros, que se suma a la vintena d’alts càrrecs, entre els quals el de Seguretat Institucional de la Presidència, Augusto Heleno, o el de Mines i Energia, Bento Albuquerque que també van anar als EUA.

A les portes del palau d’Alvorada, Bolsonaro ha dit en broma que dissabte cometrà un crim, perquè té pensat, ha dit, de celebrar una barbacoa a casa amb 30 persones, i que jugaran un partit de futbol, però sense alcohol, perquè si no “la primera dama ens faria córrer a tots”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca