La Comunitat de Madrid deixarà de donar menús de Telepizza als alumnes amb beques menjador

A partir del 18 de maig posarà en marxa una "alternativa"

Publicitat

La Comunitat de Madrid deixarà de donar menús de Telepizza, Viena Capellanes i Rodilla als alumnes amb beques menjador, les famílies dels quals perceben la Renda Mínima d’Inserció, segons un comunicat del govern autonòmic. La presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, va optar per aquesta opció quan es va decretar l’estat d’alarma. Des del 18 de març, han distribuït 130.000 menús d’aquestes cadenes a alumnes en risc d’exclusió social. A partir del 18 de maig, quan acaba l’acord amb aquestes empreses, la Comunitat de Madrid posarà en marxa una “alternativa” a aquesta polèmica mesura.

El govern d’Ayuso defensa que aquests menús han estat supervisats pels departaments de nutrició de les companyies, “pensant en una dieta equilibrada i variada”, i argumenta que la va posar en marxa perquè “les empreses de càtering habituals dels centres educatius no podien funcionar per la declaració de l’estat d’alarma”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca