Echenique li demana a Junqueras que no quëstioni els suports del Gobierno

El portaveu d'Unides Podem afirma que és una "bona notícia que almenys un partit de la dreta actuï de forma responsable"

Publicitat

El portaveu d’Unides Podem al Congrés, Pablo Echenique, ha contestat a Oriol Junqueras que “no és el moment de qüestionar els suports a una mesura sensata”. “Crec que la votació d’ahir cal entendre-la com una bona notícia per al nostre país independentment de qui donés suport a la pròrroga”, ha argumentat aquest dijous al matí en una entrevista a ‘Telecinco’. Echenique ha afirmat que era “indispensable” prorrogar l’estat d’alarma per “poder vèncer al virus” i ha alertat que s’hauria anat a un “desconfinament abrupte” si partits com Cs no haguessin donat suport a la mesura. El portaveu d’Unides Podem ha considerat “una bona notícia que almenys un partit de la dreta actuï de forma responsable”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca