Torra a Asens (Podem): “Espero que algun dia tornis a defensar el dret a l’autodeterminació”

"El que necessitem és una Catalunya independent. Espero que algun dia tornis a defensar l'exercici al dret a l'autodeterminació del teu país. Una Catalunya justa, igualitària, tolerant, emprenedora, verd, radicalment democràtica i amb un escrupolós respecte als drets humans"

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dimecres que espera que el president d’Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, torni a defensar “l’exercici al dret a l’autodeterminació” de Catalunya.

Ho ha dit en un missatge en el seu compte de Twitter després que Asens hagi reclamat al líder d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, que es necessiten “més Tardà i menys Torra” durant el debat per prorrogar l’estat d’alarma pel coronavirus, en al·lusió a l’exdiputat republicà Joan Tardà i al president català.

“El que necessitem és una Catalunya independent. Espero que algun dia tornis a defensar l’exercici al dret a l’autodeterminació del teu país. Una Catalunya justa, igualitària, tolerant, emprenedora, verd, radicalment democràtica i amb un escrupolós respecte als drets humans”, ha defensat Torra.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca