Sassoli assegura que l’Eurocambra examinarà “amb molta serenitat” el suplicatori de Puigdemont, Comín i Ponsatí

El president de l'Eurocambra diu que el procediment acaba de començar

Publicitat

El president del Parlament Europeu, David Sassoli, ha assegurat que l’Eurocambra examinarà “amb molta serenitat” el suplicatori contra els eurodiputats Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. En una entrevista a Els Matins de TV3, l’italià ha afirmat que el procediment “acaba de començar” i que està en mans del comitè d’Afers Jurídics de l’Eurocambra decidir el seu calendari. Per tant, no ha concretat quan votarà el ple de la cambra si aixeca o no la immunitat als eurodiputats de JxCat que s’enfronten a una ordre europea de detenció pel cas de l’1-O.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca