Trump creu que “és possible que hi hagi algunes” morts per coronavirus durant la reobertura del país

"No ens podem estar asseguts a casa els propers tres anys"

Publicitat

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha reconegut aquest dimarts que és possible que hi hagi algunes morts a causa del coronavirus a mesura que els estats reverteixin les restriccions que s’han imposat per contenir-ne la propagació i es comença a reactivar l’economia.

“És possible que n’hi hagi algunes perquè (la gent) no estarà tancada en un apartament o una casa o el que sigui”, ha indicat Trump en una entrevista de la cadena ABC.

No obstant això, el president nord-americà ha assenyalat que “amb tot, practicarem el distanciament social, ens rentarem les mans, farem un munt de coses que hem après durant aquest temps”.

En aquest sentit, el mandatari ha defensat la necessitat de reobrir l’economia dels estats i ha adduït que les restriccions socials han propiciat que hi hagi menys sobredosis i suïcidis. “Mira què passa. La gent torna a la feina. Hem de tornar-hi i això és el que fem”, ha asseverat.

Publicitat

A més, ha instat el país a avançar cap a la reobertura econòmica, ha demanat als ciutadans que se sentin com “guerrers” i ha afegit que no és “realista” mantenir les recomanacions de distanciament social durant un termini llarg de temps. “No ens podem estar asseguts a casa els propers tres anys”, ha resolt.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca