El Tribunal Constitucional admet a tràmit el recurs de Vox contra l’estat d’alarma

Ho ha anunciat Abascal al seu compte de Twitter

Publicitat

El Tribunal Constitucional (TC) ha admès a tràmit aquest dimecres el recurs d’inconstitucionalitat que han presentat els 52 diputats del Grup Parlamentari de Vox contra els decrets d’estat d’alarma que s’han aprovat per contenir la pandèmia de coronavirus.

Segons ha informat en el seu compte de Twitter el partit de Santiago Abascal, el Tribunal Constitucional també ha admès a tràmit el seu recurs contra la inclusió del vicepresident segon del Govern central, Pablo Iglesias, en la Comissió del CNI.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca