Tardà espera que ERC es mantingui en l’abstenció davant la pròrroga de l’estat d’alarma

"Ignoro el que decidirà l'executiva d'ERC però desitjo que es mantingui en l'abstenció"

El que fos portaveu d’Esquerra Republicana (ERC) al Congrés fins a l’any passat, Joan Tardà, s’ha pronunciat en contra que el seu partit es passi al ‘no’ en la votació d’aquest dimecres sobre la pròrroga de l’estat d’alarma decretat pel coronavirus: “Desitjo que es mantingui l’abstenció”, ha manifestat a les xarxes socials.

Publicitat

Esquerra, el vot del qual va ser determinant per a la investidura de Pedro Sánchez, ha marcat abstenció en totes les votacions de la pròrroga de l’estat d’alarma, mentre que Junts, el seu soci al Govern català, ja va votar en contra l’última vegada igual que la CUP i que Vox.

En un context en el qual el PP sembla que pot deixar de recolzar l’estat d’alarma i que hi ha veus en ERC que advoquen per passar-se al ‘no’, l’exportaveu d’ERC es decanta per no moure’s de l’abstenció, la qual cosa facilitaria la victòria al Govern central en la votació del dimecres

“Ignoro el que decidirà l’executiva d’ERC però desitjo que es mantingui en l’abstenció”, ha escrit Tardà ern el seu compte de Twitter. Al seu judici, el seu partit ha de seguir en una actitud “responsable” de criticar, proposar i “sobretot negociar”, perquè cal “contemplar el bosc”, i no només “la primera filera d’arbres”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca