Espanya registra el nombre de casos més baix des del 8 de març

La crisi sanitària va desapareixent a poc a poc

Espanya ha registrat aquest dilluns 164 morts per covid-19 en les darreres 24 hores, la mateixa xifra que diumenge, el nombre de defuncions més baix des del passar 18 de març, segons les dades que ha publicat el Ministeri de Sanitat.

Publicitat

En aquest sentit, des del començament de la pandèmia han mort 25.428 persones; 121.343 s’han pogut recuperar de la malaltia (2.441 més) i aquest dilluns s’han comptabilitzat 356 casos confirmats, la dada més baixa des del passat 8 de març.

El nombre de professionals sanitaris que ha donat positiu augmenta a 43.325; mentre que un total de 118.889 persones han hagut de ser hospitalitzades (394 més) i 10.994 han ingressat a les unitats de vigilància intensiva (21 més).

Per comunitats, Andalusia suma 19 contagis; Aragó 24; Astúries un; Balears cap; Canàries quatre; Cantàbria un; Castella-la Manxa 33; Castella i Lleó 51; Catalunya 132; Ceuta cap; Comunitat Valenciana cap; Extremadura 5; Galícia 44; Madrid un; Melilla dos; Múrcia cap; Navarra 16; País Basc 14 i La Rioja 9.

Andalusia suma set morts; Aragó una; Astúries quatre; Balears cap; Canàries una; Cantàbria dues; Castella-la Manxa 25; Castella i Lleó 18; Catalunya 35; Ceuta cap; Comunitat Valenciana cinc; Extremadura cap; Galícia sis; Madrid 44; Melilla cap; Múrcia cap; Navarra quatre; País Basc dotze i La Rioja cap.

Quant a les altes, Andalusia en registra 124; Aragó 66; Astúries nou; Balears deu; Canàries 16; Castella-la Manxa 22; Castella i Lleó 44; Catalunya 1.566; Ceuta una; Comunitat Valenciana 59; Extremadura 18; Galícia 159; Madrid 104; Melilla tres; Múrcia 17; Navarra 83; País Basc 131; i La Rioja 15.

Pel que fa als ingressos a l’UCI; dos s’han produït a Andalusia; dos més a Castella-la Manxa; un a Castella i Lleó; tres a Catalunya; dos a la Comunitat Valenciana; deu a Madrid i un al País Basc. La resta de comunitats autònomes no ha comunicat cap trasllat a vigilància intensiva en les darreres 24 hores.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca