Buch demana que els Mossos rebin la paga extra de funcionaris

"Seria incoherent que hi hagués un col·lectiu de treballadors que hagués treballat de forma activa en la lluita contra el Covid que no fos gratificat"

El conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha dit aquest dilluns, en preguntar-se-li si els agents de Mosssos d’Esquadra rebran la paga extra pel treball de funcionaris de serveis essencials davant el Covid-19, que “seria incoherent” que ho rebés un grup de treballadors pel seu treball davant la pandèmia i no la resta.

Publicitat

“Seria incoherent que hi hagués un col·lectiu de treballadors que hagués treballat de forma activa en la lluita contra el Covid, posant en risc la seva salut, i fos gratificat, i uns altres que haguessin fet el mateix treball no fosin gratificats de la mateixa manera”, ha contestat Buch durant una roda de premsa telemàtica al costat de les conselleres Meritxell Budó i Alba Vergés.

També ha assenyalat que el Govern ha debatut l’assumpte durant el cap de setmana i que han d’aconseguir un acord: “Cal cercar un encaix, una solució. Estem treballant”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes