El gestor de Juan Carlos I explica com va portar un maletí d’1,7M€ a Suïssa

'El País' destapa que diners del sultà de Bahrain es van ingressar al compte del rei emèrit a la banca Maribaud

Publicitat

El rei emèrit, Joan Carles I, va rebre 1,7 MEUR del sultà de Bahrain, Hamad bin Isa Al-Khalifa, segons explica el gestor de l’exmonarca espanyol, l’advocat Arturo Fasana. Així ho explica aquest divendres ‘El País’, que ha tingut accés a la declaració de Fasana al fiscal del cantó de Ginebra, Yves Bertossa, de l’any 2018. Joan Carles I va entregar al seu gestor aquests 1,7 MEUR que hauria rebut com a donació del rei de Bahrain, perquè els ingressés al compte de l’exmonarca espanyol a la banca Maribaud. L’operació va tenir lloc a Suïssa l’any 2010, és a dir, quan Joan Carles I encara era rei d’Espanya. La investigació secreta de la Fiscalia suïssa manté els detalls a l’Audiència Nacional espanyola i a Anticorrupció.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca