La Policia Nacional denuncia Rajoy

La delegació del govern espanyol a Madrid ha de decidir si el sanciona amb una multa per practicar esport al carrer durant el confinament

La Policia Nacional denuncia l’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy per saltar-se el confinament per fer esport al carrer. Segons publica El Confidencial i ha confirmat l’ACN, fa una setmana el cos policial va traslladar a la delegació de Madrid una denúncia amb un relat complet dels fets. Ara, la delegació del govern espanyol a la comunitat de Madrid ha de decidir si sanciona o no l’expresident i li imposa una multa, segons el diari que ho publica. El ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ja va dir fa dues setmanes que les forces de seguretat investigaven si l’expresident s’havia saltat el confinament per anar a caminar ràpid als voltants del seu domicili a Madrid, tal com apunten unes imatges difoses per La Sexta.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes