El Consell per la República rep 38.310 atacs informàtics

Els atacs varen començar en l'inici de la campanya 'Prou Monarquia'

Publicitat

La campanya impulsada pel Consell per la República Catalana d’objecció fiscal a la monarquia, que van llançar sota el lema ‘Prou Monarquia’, ha rebut 38.310 atacs informàtics des que es va engegar el 16 d’abril.

Així ho han explicat en un comunicat, després que l’organització, encapçalada per l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, engegués aquesta campanya que proposa deixar de pagar la part de la declaració de la renda que l’Estat destina a la monarquia i ingressar aquests diners al Fons d’Acció Solidària que han impulsat per combatre el coronavirus.

Segons el Consell per la República, la pàgina web ha rebut 38.310 atacs informàtics, dels quals 28.820 han definit d’alta complexitat i 4.490 atacs massius DDoS, i tots dos “solament els poden dur a terme informàtics altament qualificats i professionals”.

També han assegurat que els seus serveis informàtics han localitzat la procedència de bona part d’aquests atacs a Badalona (Barcelona), prop de l’oficina local de l’Agència Tributària espanyola.

Publicitat

No obstant això, l’entitat ha recalcat que les mesures de seguretat dels sistemes del Consell per la República han impedit que es bloquegés l’accés a la web i s’accedís a dades personals de les persones que han realitzat donacions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca