El 50% dels catalans creu que el Govern espanyol no sap gestionar la pandèmia

Segons una enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) de la Generalitat

Publicitat

El 50,3% dels catalans considera que el Govern central “no sap com resoldre els problemes de la pandèmia”, segons una enquesta del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) de la Generalitat sobre el coronavirus.

L’enquesta, realitzada entre l’11 i el 15 d’abril –quan el Govern central va decidir aixecar el confinament total– amb una mostra de 14.715 persones i un marge d’error de 0,81, mostra que el 19,1% creu que el Govern central sap com resoldre la pandèmia però necessita més competències; el 16% també considera que sap com afrontar-la, però que necessita més temps; el 8,4% defensa que l’Executiu de Pedro Sánchez està resolent els problemes de la crisi sanitària i el 6,2% no contesta.

En el cas del Govern, el 45,5% dels enquestats creu que sap com resoldre els problemes de la pandèmia però necessita més competències; el 40,4% diu que la Generalitat no sap com resoldre’ls; el 5,2% opina que sí però necessita més temps; el 2,9% que està resolent la pandèmia i el 5,9% no contesta.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca