Objectiu: ofegar les empreses de l’Ibex35 amb correus massius

La Plataforma Alcem-nos, impulsada pel sindicat Intersindical-CSC i altres organitzacions independentistes, ha proposat fer arribar “a les grans fortunes i a la banca, representades per les empreses de l’Ibex 35”, un correu electrònic reivindicatiu amb motiu del Primer de Maig. El correu també s’enviarà de forma “massiva” a governs dels estats i nacions i de les institucions europees, denunciant la “precarització” dels treballadors o la desigualtat entre dones i homes. A més, també es denunciarà el “futur incert” derivat de la crisi del coronavirus, especialment per als més joves. D’altra banda, la plataforma també demana fer una forta campanya a les xarxes socials per sortejar virtualment la impossibilitat de fer protestes al carrer.

La plataforma ha habilitat un formulari online que permet enviar la queixa a empreses i governs.

Pel que fa a l’acció a les xarxes socials, l’objectiu és “substituir les tradicionals manifestacions als carrers i a les places, en forma de manifestacions per reivindicar els drets laborals i socials i lluitar contra la precarització i les desigualtats a la feina que la crisi de la Covid-19 accentuarà de forma greu”.

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca