El punk català i basc uneixen esforços per oferir el primer festival en streaming del moviment musical

S'anuncien actuacions en directe i l'emissió conjunta a través de 30 perfils de Facebook d'arreu d'Europa

El punk català i basc han unit esforços per oferir el primer festival en streaming d’aquest estil musical, motivat per la situació excepcional creada pel coronavirus. L’esdeveniment s’emetrà de forma conjunta a través de 30 perfils de Facebook d’arreu d’Europa, amb una audiència potencial de més de mig milió de persones, segons els càlculs que fan els organitzadors. Els grups Crim, La inquisición i Deadyard actuaran el 23 de maig en directe a la sala L’estraperlo de Badalona, “amb totes les mesures de seguretat, però sense públic”. Serà la primera edició del Fem d’Aquí Streaming Edition, seguida d’una segona el 30 de maig a Euskadi amb els grups Guilty Brigades, Arkada Social i Brigade Loco.

Publicitat

La idea neix al voltant del festival de punk rock Fem d’aquí, que estava “en ple funcionament” quan la covid-19 va provocar l’estat d’alarma. Ara, s’aprofita aquest entrebanc per crear un nou festival “que es podrà veure des de tot el món”.

Segons els organitzadors, el festival no constarà de concerts en directe “normals”, perquè es veuran a través de les pantalles i no hi haurà públic. Però “mantindrà el caliu dels grups actuant junts” amb l’equip habitual i la interactivitat amb el públic ja que els grups “seran entrevistats en directe” pels mateixos espectador. També es preveuen “sorpreses” com l’estrena de cançons o sortejos.

L’entrada és gratuïta, però hi haurà enllaços “per als que vulguin col·laborar amb els grups” i sobretot amb la campanya ‘Salvem L’estraperlo’, la sala de Badalona que roman tancada des de l’estat d’alarma sense data d’obertura prevista, segons subratllen els organitzadors del festival.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca