El Pentàgon publica oficialment tres vídeos que mostren “objectes voladors no identificats”

Les gravacions són del 2004 i el 2015

Publicitat

El Departament de Defensa dels Estats Units ha publicat oficialment aquest dimarts tres vídeos de la Marina que mostren uns “objectes voladors no identificats”, després que les gravacions hagin circulat sense autorització des del 2007 i 2017, segons ha informat en un comunicat.

En concret, una d’aquestes gravacions es va enregistrar el novembre del 2004 i les altres dues el gener del 2015, i mostren uns objectes voladors no identificats que es mouen, un d’ells ràpidament, mentre les càmeres d’infrarojos els graven.

De fet, en un dels enregistraments, també s’hi pot sentir el personal del Pentàgon que reacciona amb sorpresa per la rapidesa amb la qual es mou l’objecte volador no identificat, mentre una altra veu especula que es podria tractar d’un dron.

Segons la Marina, “després d’una revisió exhaustiva” s’ha decidit publicar les gravacions perquè “no revelen capacitats o sistemes sensibles i no afecten l’investigació d’incursions a l’espai aeri militar de fenòmens voladors no identificats”.

Publicitat

Així mateix, el Departament de Defensa dels Estats Units ha precisat que la publicació d’aquests vídeos també serveix per “aclarir qualsevol idea errònia” sobre si el metratge que ha circulat era real o no o si hi ha més imatges en les gravacions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca