Brussel·les proposarà un protocol de seguretat per als establiments turístics de cara a l’estiu

La CE reclama coordinació als estats per reobrir hotels, restaurants i reactivar els viatges

Publicitat

Brussel·les proposarà un protocol de seguretat de la covid-19 per als establiments turístics de cara a l’estiu. L’eurocomissari de Mercat intern, Thierry Breton, va anunciar en la reunió de ministres de Turisme de la Unió Europea de dimarts que la Comissió Europea presentarà aviat aquest protocol. “Serà fonamental que tots seguim les mateixes mesures de seguretat i higiene per reconstruir la confiança i aconseguir que la gent torni a viatjar quan el procés de desconfinament ho permeti”, va defensar. A més, Breton va demanar coordinació als estats de la UE a l’hora de reobrir hotels, restaurants i reactivar els viatges.

“Haurem de discutir regularment i de manera molt oberta les mesures previstes als vostres països”, va demanar Breton als ministres de Turisme.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes