Barcelona destinarà els carrils laterals de la Gran Via i la Diagonal a vianants

"Es tracta de facilitar la mobilitat segura perquè no volem continuar amb la contaminació d'abans, i que tothom es pugui moure de forma segura i sostenible"

L’Ajuntament de Barcelona tancarà el trànsit dels laterals de la Gran Via i l’avinguda Diagonal i els destinarà per al passeig vianants, en el marc de diverses propostes que ha presentat aquest dissabte l’alcaldessa, Ada Colau, per adaptar la mobilitat en previsió del desconfinamemt.

Publicitat

Colau ha explicat en roda de premsa que també es treballarà per guanyar 21 quilòmetres per a carrils bici en grans corredors, tot en la línia que la contaminació, quan comenci el desconfinament, “no torni als nivells d’abans”.

“Es tracta de facilitar la mobilitat segura perquè no volem continuar amb la contaminació d’abans, i que tothom es pugui moure de forma segura i sostenible”, ha explicat la primera edil barcelonina.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes