Álex Pastor no li agafa el telèfon a Iceta: “L’he trucat però no he aconseguit parlar amb ell”

Creu que les declaracions de Dolors Sabater no són indicades per aconseguir un acord

Publicitat

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha explicat aquest dissabte que no ha pogut parlar amb el recentment dimitit alcalde de Badalona (Barcelona), Álex Pastor, després de la polèmica per la seva detenció que ha provocat la seva dimissió: “No he parlat amb ell. L’he trucat però no he aconseguit parlar amb ell”.

Iceta ho ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio recollida per Europa Press, després que aquesta setmana és detingués Pastor per conduir presumptament sota els símptomes de l’alcohol en ple confinament, i ha asseverat que el PSC savia que havia tingut problemes personals però no que podria passar tot el que va succeir.

El primer secretari ha assegurat que va ser una sorpresa per a tots, i ha criticat les acusacions d’alguns representants polítics de l’oposició dient que els problemes de Pastor eren coneguts: “Són acusacions que em semblen de baixesa personal. Les persones que les han fet han quedat molt desqualificades”.

Iceta ha opinat que Pastor “ha d’estar molt malament” i que ha de ser molt conscient que ha comès un error, i ha explicat que el PSC va reclamar la seva dimissió traslladant-li la petició al seu advocat i que ell no va dubtar.

Publicitat

Dolors Sabater

Sobre la propera alcaldia de Barcelona, ha dit que les forces de l’Ajuntament hauran d’arribar a un acord per constituir un Govern estable: “La gestió que desenvolupava Pastor a l’Ajuntament era bona, i convé no baixar la guàrdia ans tot el contrari i fer-ho encara millor”.

Preguntat per si creu que hi haurà un Govern liderat per l’exalcalde i regidor de Guanyem Badalona en Comú, Dolors Sabater, ha respost: “Miri no ho sé, perquè les coses que va dient no sé si són les que fan possible un acord, més aviat tot el contrari”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca