El 25 d’abril, aplaudim pel nostre Poble!

A Mirall País Valencià volem celebrar amb totes vosaltres el 25 d’abril. Per això recordem aquesta peça de Jesús Estruch sobre el Dret Civil Valencià. Com no podem eixir als carrers, recordem la manifestació de l’any passat a València, on Alba Juan va parlar amb alguns dels seus protagonistes.

Des de Decidim, convoquem un aplaudiment a les 12h del 25 d’abril a tot el Poble valencià per la seua resposta exemplar a la crisi de la COVID-19.

La crisi del coronavirus ha demostrat una vegada més la capacitat dels valencians i valencianes per a treballar unides i millorar la vida de les persones arreu del territori. Això cal posar-lo en valor.

Els valencians i valencianes hem sigut el poble que més s’ha mantingut als seus domicilis dintre de l’Estat espanyol, malgrat haver sigut malauradament un dels que ha rebut més persones d’altres comunitats enmig de la pandèmia.

Així mateix, la Generalitat Valenciana ha mostrat una resposta autocentrada, ràpida i amb major sensibilitat cap a la societat civil, que contrasta amb una resposta centralitzadora, policial, militar i on s’han imposat majoritàriament els interessos del capital del Govern d’Espanya.

- Publicitat -

Des de les institucions fins a les treballadores dels sectors essencials per a la vida, així com totes les persones que s’han quedat a casa, el Poble valencià ha demostrat estar ben unit i viu.

Per això, Decidim s’adhereix a la convocatòria de manifestació virtual d’Acció Cultural del País Valencià demanant que la gent isca a les 12h al balcó a aplaudir el poble.

Fes una foto o un vídeo al teu balcó i penja-la amb el HT #AplaudimElPoble, #25Abril i #CuidemLaCultura a les xarxes socials. Perquè som poble, Decidim!

El Poble valencià aplaudeix pel 25 d’abril
- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca