El Gobierno assegura que ja derogarà la llei mordassa més tard

Ara “hi ha altres qüestions a encarar”

Publicitat

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, assegura que el govern espanyol manté intacte el compromís de derogar la llei mordassa però diu que ara per ara “hi ha altres qüestions a encarar”. Durant la seva compareixença al Congrés, ha defensat que a la propera llei que la substitueixi hi haurà d’haver articles que es mantinguin, com ara la desobediència a l’autoritat i ha defensat les denúncies contra els que se salten el confinament. En aquest sentit, ha dit que hi ha un “mandat” amb el decret de l’estat d’alarma que és conegut per la ciutadania.

Marlaska ha detallat que des que va començar l’estat d’alarma s’han interposat 680.000 propostes de sanció i s’han detingut unes 6.000 persones. “Alguns dels reincidents ja estan començant a complir condemna”, ha afegit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca