El Consell Nacional de Dones demana mesures “urgents” per a col·lectius vulnerables

El Consell Nacional de Dones de Catalunya (CNDC) ha elaborat un document en el qual se sol·liciten mesures “urgents i imprescindibles” per fer front a la crisi sanitària amb visió de gènere, amb l’objectiu atendre als col·lectius en situació vulnerable i evitar l’increment de desigualtats socials.

Publicitat

En el document es destaca que a causa del confinament i al tancament de col·legis i serveis d’atenció a les persones, “els treballs de cures no remunerats recauen majoritàriament en les dones, que veuen convertides les seves jornades diàries en un continu esgotador de feina que reprodueix la divisió sexual del treball”.

Entre les mesures proposades, es troba el desplegament efectiu de la Renda Garantida de Ciutadania i la flexibilització dels seus requeriments; l’accés a la renda o prestació mínima vital; l’extensió del subsidi d’atur o una renda garantida a les persones en l’atur; i una moratòria en el pagament de lloguers i subministraments; entre unes altres.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca