Sánchez diu que els sacrificis socials i econòmics “amb prou feines acaben de començar

"Totes elles mereixen el nostre homenatge i el tindran amb l'amplitud i solemnitat que mereixen"

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha advertit aquest dimecres davant del ple del Congrés que els sacrificis personals, socials i econòmics per la pandèmia i els seus efectes “amb prou feines acaben de començar” perquè la crisi no s’acabarà “mentre la ciència no trobi una vacuna”.

Publicitat

Sánchez ha assistit al Congrés per sol·licitar una pròrroga de l’estat d’alarma, pròrroga que ha considerat “imprescindible” per no baixar la guàrdia tot i que considera que el punt crític ha passat i que el sistema de salut ha resistit.

A més, ha remarcat que, de la mateixa manera que milers de famílies, la societat espanyola no oblidarà les víctimes mortals. “Totes elles mereixen el nostre homenatge i el tindran amb l’amplitud i solemnitat que mereixen”, ha afegit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes