“L’única solució és Dolors Sabater alcaldessa”

La CUP considera que "Badalona necessita una resposta a l'altura"

Publicitat

La diputada de la CUP al Congrés Mireia Vehí ha defensat aquest dimecres que “l’única solució és Dolors Sabater alcaldessa” de Badalona (Barcelona), després que hagi dimitit el fins ara alcalde Álex Pastor (PSC) després de ser detingut per conduir presumptament begut durant el confinament pel coronavirus.

“Badalona necessita una resposta a l’altura. La seva gent necessita deixar enrere el racisme, la desigualtat i l’estigmatització”, ha sostingut en un tuit recollit per Europa Press la dirigent de la CUP, formació que va formar part del govern de la ciutat dins de l’Executiu de Sabater en el passat mandat, fins que va perdre l’Alcaldia en una moció de censura que va guanyar Pastor.

El també diputat de la CUP al Congrés Albert Botran ha remarcat en un altre tuit que només es podrà articular un govern a favor dels drets socials i l’autodeterminació i contra les desigualtats i el racisme si Sabater torna a ser alcaldessa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca