La Universitat d’Oxford comença a provar una vacuna contra el covid-19 en humans aquest dijous

Es tracta del primer centre europeu que comença a fer assajos en humans

Publicitat

Científics de la Universitat d’Oxford, en el Regne Unit, començaran a provar una vacuna per al covid-19 en humans aquest dijous, segons ha anunciat aquest dimarts el secretari de Salut del Regne Unit, Matt Hancock. Convertint-se en el primer centre europeu que comença els assajos en humans, els científics d’Oxford faran proves en uns 500 voluntaris fins a mitjans de maig i, si els resultats són bons, incrementaran les proves a milers més de voluntaris. Hancock també ha anunciat que ha posat a disposició de l’equip d’Oxford 20 milions de lliures per seguir endavant amb les proves per aconseguir la vacuna.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes