Facebook detecta falsos ‘m’agrada’ en les publicacions del Gobierno

"Hem trobat un increment global d'spam i de falsos 'm'agrada' que hem eliminat"

Facebook ha investigat centenars de perfils falsos que elogiaven les publicacions dels comptes oficials del Govern espanyol. “Hem trobat un increment global de spam i de falsos ‘m’agrada’ que hem eliminat”.

Publicitat

El Ministeri de Sanitat va assegurar en un comunicat que havia denunciat a Facebook que, des del 17 d’abril, havia registrat en el seu compte oficial l’activitat fraudulenta de diversos comptes aparentment falsos que generen interaccions massives.

En aquest sentit, el representant de la xarxa social ha assegurat que Facebook revisa “contínuament” l’activitat de la plataforma. “I prenem mesures si trobem violacions de les nostres polítiques”, ha assenyalat el portaveu de la companyia nord-americana.

Facebook s’enfronta al problema de la desinformació gràcies a l’ajuda de noves tecnologies automàtiques i, actualment, elimina més d’un milió de comptes falsos al dia, la majoria “minuts després de crear-se”, segons va informar al febrer el director de l’empresa, Mark Zuckerberg.

Davant d’aquesta situació, el Partit Popular ha exigit al Govern central, a través d’una bateria de preguntes parlamentàries, que expliqui aquestes milers d’interaccions de perfils falsos que s’han detectat en diferents publicacions del Ministeri de Sanitat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca