Els terminis d’Oriol Mitjà: decidir si volem “concerts en 6-10 mesos o no fer-ne en 2 anys”

Sobre el passaport d'immunitat, creu que l'acreditació s'utilitzaria per a grans esdeveniments i també s'hauria de debatre a l'hora d'obrir el turisme

Publicitat

L’investigador Oriol Mitjà, autor de l’informe sobre desconfinament del Govern, ha dit que els catalans com a comunitat hauran de decidir si accepten un passaport immunitari o no. “Si volem fer concerts ràpidament, en 6-10 mesos, o si preferim l’alternativa de no fer concerts en 2 anys”, ha afegit en declaracions a Catalunya Ràdio, on ha opinat que és una eina “que cal considerar i que ha d’estar sobre la taula”, tot i reconèixer que “està verda i ha de madurar”.

Mitjà ha indicat que l’acreditació s’utilitzaria especialment en grans esdeveniments, perquè en altres escenaris, com en una classe universitària, es pot optar per mesures com prendre la temperatura a l’entrada. També és un debat que cal obrir, ha dit, a l’hora d’obrir el turisme.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca